Schadeherstel

Complete schadeafwikkeling

Het belangrijkste bij een aanrijding is natuurlijk dat u zelf niets mankeert. Maar ook de schade aan uw auto is een vervelende zaak. De door Citroën, Nissan en Mazda erkende Schadeherstellers van Automobielbedrijven Van de Weem zorgen dat uw auto snel weer als nieuw is. Zij verzorgen de complete schadeafwikkeling en passend vervangend vervoer. Zij beschikken over geavanceerde apparatuur en werken volgens de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen van Citroën, Nissan en Mazda en de verzekeringsmaatschappijen. Bovendien werken zij alleen met honderd procent originele onderdelen. Op reparaties die zijn uitgevoerd krijgt u dan ook vier jaar garantie.

Schadeherstel

Van de Weem is een Schadeherstelbedrijf en heeft afspraken met nagenoeg alle grote verzekeringsmaatschappijen en is vanwege de kennis van de merken de beste partij voor een snel en vakkundig herstel van de schade aan uw auto. Met het garantiebewijs, dat u bij ontvangst van uw gerepareerde auto meekrijgt, staat Van de Weem volledig garant voor de kwaliteit van zowel de uitgevoerde werkzaamheden als de daarbij gebruikte originele onderdelen. Gedurende de tijd van de reparatie krijgt u van ons een vervangende auto ter beschikking, zodat u die periode niet zonder vervoer zit.

Twaalf goede redenen om bij schade uw auto alleen toe te vertrouwen aan Automobielbedrijven Van de Weem, uw Mazda, Nissan en Citroën erkend schadeherstelbedrijf:

1.Behoud fabrieksgarantie De fabrieksgarantie op uw auto kan vervallen als er tijdens de garantieperiode door anderen dan een erkend schadeherstelbedrijf reparaties en/of herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.
2.Drie maanden garantie op onderdelen én werkzaamheden.
3.Uw Mazda, Nissan