Schadeherstel

Complete schadeafwikkeling

Het belangrijkste bij een aanrijding is natuurlijk dat u zelf niets mankeert. Maar ook de schade aan uw auto is een vervelende zaak. De door Citroën, Nissan en Mazda erkende Schadeherstellers van Automobielbedrijven Van de Weem zorgen dat uw auto snel weer als nieuw is. Zij verzorgen de complete schadeafwikkeling en passend vervangend vervoer. Zij beschikken over geavanceerde apparatuur en werken volgens de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen van Citroën, Nissan en Mazda en de verzekeringsmaatschappijen. Bovendien werken zij alleen met honderd procent originele onderdelen. Op reparaties die zijn uitgevoerd krijgt u dan ook vier jaar garantie.

Schadeherstel

Van de Weem is een Schadeherstelbedrijf en heeft afspraken met nagenoeg alle grote verzekeringsmaatschappijen en is vanwege de kennis van de merken de beste partij voor een snel en vakkundig herstel van de schade aan uw auto. Met het garantiebewijs, dat u bij ontvangst van uw gerepareerde auto meekrijgt, staat Van de Weem volledig garant voor de kwaliteit van zowel de uitgevoerde werkzaamheden als de daarbij gebruikte originele onderdelen. Gedurende de tijd van de reparatie krijgt u van ons een vervangende auto ter beschikking, zodat u die periode niet zonder vervoer zit.

Twaalf goede redenen om bij schade uw auto alleen toe te vertrouwen aan Automobielbedrijven Van de Weem, uw Mazda, Nissan en Citroën erkend schadeherstelbedrijf:

1.Behoud fabrieksgarantie De fabrieksgarantie op uw auto kan vervallen als er tijdens de garantieperiode door anderen dan een erkend schadeherstelbedrijf reparaties en/of herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.
2.Drie maanden garantie op onderdelen én werkzaamheden.
3.Uw Mazda, Nissan of Citroën behoudt zijn waarde Na schadeherstel is uw auto weer net zo goed als voor de schade. Wij garanderen u dat uw auto, na het herstellen van de schade, zijn waarde behoudt.
4.Extra aandacht voor de veiligheid Wij werken conform de strenge Mazda, Nissan en Citroën veiligheidsnormen. Bij schadeherstel wordt extra aandacht besteed aan airbag, ABS, etc.
5.Geen papieren rompslomp Wij nemen in geval van schade veel papieren rompslomp voor u uit handen en handelen de zaak af met uw verzekering en schade-expert.
6.Schadeherstel door Mazda, Nissan en Citroën specialisten Onze technici zijn speciaal opgeleid door Mazda, Nissan en Citroën. Zij staan ervoor in dat uw auto conform de officiële fabrieksspecificaties hersteld wordt.
7.Altijd gratis vervangend vervoer Indien u dat wenst kunnen wij direct voor vervangend vervoer zorgen. Indien de kosten hiervan op uw verzekering te verhalen zijn, regelen wij ook dat voor u.
8.Wij gebruiken uitsluitend originele Mazda, Nissan en Citroën onderdelen.
9.Ook bij ruitschade kunt u bij ons terecht. Ruiten worden vakkundig en professioneel gemonteerd. Met garantie.
10.De extra mogelijkheden die wij leveren, zijn nog voor veel klanten onbekend. Echter door nieuwe technieken zijn we ook gespecialiseerd in Spotrepair, ruit-, dashboard-, portierbekleding- en bumperreparaties waardoor ook uw kleine schades professioneel maar tegen geringere kosten hersteld kunnen worden.
11.Alle door ons herstelde auto's worden keurig gewassen voor aflevering.
12.De werkmethoden, arbeidsomstandigheden en kwaliteitsnormen die wij hanteren, worden regelmatig gecontroleerd door of namens Mazda, Nissan, en Citroën. Wij bieden gegarandeerde kwaliteit!

Wilt u meer weten over schadeherstel? Neem dan hier contact op met een van onze vestigingen.