Wij passen cookies to voor de beste gebruikerservaring. Als u verder van deze website gebruik maakt, nemen wij aan dat u toestemt hierin.

Verschillende stappen bij de aflevering van uw auto

Aflevering

U kunt een keuze maken uit de volgende pagina's:
Algemeen
Besteltraject
Kentekenbewijs
Factuur
Aflevering

Algemeen
Op deze pagina vindt u algemene informatie inzake de afdelingen die te maken hebben met het besteltraject, het afleveringsklaarmaken en de uiteindelijke aflevering van uw auto. De twee afdelingen waar u in 1e instantie het meest mee te maken krijgt zijn de afdeling verkoop en de afdeling verkoopondersteuning.

Afdeling Verkoopondersteuning
Onze medewerkers van de verkoopondersteuning verzorgen alle werkzaamheden welke liggen tussen het afsluiten van de koopovereenkomst en de aflevering van uw nieuwe auto. Zij bestellen nieuwe auto´s bij de fabriek, regelen transport en opslag, zorgen dat de auto´s gepoetst en afleveringsklaar gemaakt word, beheren alle leasepapieren en financieringspapieren, vragen kentekens aan, zetten kentekenbewijzen op naam, maken facturen, etc.

Zij staan u graag te woord voor al uw vragen met betrekking tot:
  • Levertijden en afleveringsdatum.
  • Overbouwen of inbouwen van de door u aangeleverde radio, CD-wisselaar, navigatiesysteem, etc.
  • Kenteken en kentekenbewijzen.
  • Facturen (autofactuur, aanbetalingsfactuur, meerwerkfactuur).

Afdeling Verkoop
Naast het verzorgen van de koopovereenkomst en de aflevering van uw auto, staan onze verkoopadviseurs u graag te woord voor vragen met betrekking tot:
  • Wijzigingen aan uw nieuwe auto, meerwerk en minderwerk.
  • Taxaties en wijzigingen met betrekking tot uw inruilauto.
  • Fiscale vraagstukken zoals bijtelling, houderschapsbelasting en investeringsaftrek.
  • Calculaties met betrekking tot leasing, financieringen en verzekeringen.

Meerwerk of minderwerk

Indien u extra werkzaamheden aan uw auto wilt laten uitvoeren, of een aantal werkzaamheden wilt laten vervallen, verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk door te geven aan de verkoopadviseur waarbij u uw auto besteld heeft. Hij kan u een prijsopgave geven van het door u gewenste meerwerk of minderwerk. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om, nadat de auto is afgeleverd, zelf enige werkzaamheden uit te voeren. Wij raden u echter aan elektronische componenten altijd door een vestiging van Van de Weem uit te laten monteren, omdat sommige werkzaamheden specifieke kennis en gereedschap vereisen. Wij wijzen u erop dat storingen en gevolgschades ten gevolge van eigen werkzaamheden niet onder de garantie van Van de Weem vallen.