Wij passen cookies to voor de beste gebruikerservaring. Als u verder van deze website gebruik maakt, nemen wij aan dat u toestemt hierin.

De airconditioning van uw auto controleren en onderhouden

Laten controleren van uw airconditioning

De airconditioning in uw auto bewijst zowel in de zomer als in de winter haar dienst. In de zomer zorgt ze voor een prettig klimaat in uw auto, in de winter zorgt de airco ervoor dat het vocht dat in de lucht zit beter uit uw auto wordt afgevoerd. Voor een goede werking en het behoud van het aircosysteem is het belangrijk uw airconditioning het hele jaar door regelmatig te gebruiken en deze eens in de twee jaar te laten controleren. Door (onregelmatig) gebruik, vervuiling en condens kan de koelcapaciteit afnemen en kan er schimmelvorming ontstaan. Met de aircocheck controleren de Citroën-technici het complete aircosysteem.

AIRCO CHECK €24,95*
de temperatuur van de uitgeblazen lucht
de druk van het koudemiddel
de koppeling/aandrijfriem van de aircocompressor
de algemene staat van de leidingen
de staat van de condensor en ventilator

AIRCO REINIGING 1 - €39*
Intensieve fysieke reiniging van interieurfilterbehuizing en de omgeving.

AIRCO REINIGING 2 - €89*
Grondige fysieke reiniging van de verdamper, interieurfilterbehuizing en de omgeving.

ADVIES VAN CITROËN, reinig ook de verdamper!
airco well® verwijdert vuil en micro-organismen die zich in de interieurfilteromgeving en op de verdamper vormen. Met airco well® worden de ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig gereinigd. Vraag uw Erkend Reparateur naar de mogelijkheden.

AIRCO KOUDEMIDDEL – Controle en bijvullen koudemiddel
Voordat de airco-installatie opnieuw gevuld wordt, dient de airco-installatie gecontroleerd te worden. Zo wordt voorkomen dat eventuele defecten zorgen voor lekkage van het koudemiddel. Na deze controle wordt de airco-installatie leeggehaald en bijgevuld.

€179 (R134a)*
€299 (R1234Y)*

AIRCO KOUDEMIDDEL+REINIGING – Controle, reinigen en bijvullen koudemiddel
Bij volledig onderhoud wordt de airco-installatie gecontroleerd, gereinigd en opnieuw gevuld.

€218 (R134a)*
€338 (R1234Y)*

*R134a is een vulmiddel voor de airco wat over enige tijd niet meer is toegestaan door milieu wetgeving. R1234Y is het vervangende middel.
*De getoonde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW.

 

afspraak maken