Wij passen cookies to voor de beste gebruikerservaring. Als u verder van deze website gebruik maakt, nemen wij aan dat u toestemt hierin.

Verschillende stappen bij de aflevering van uw auto

Factuur

U kunt een keuze maken uit de volgende pagina's:
Algemeen
Besteltraject
Kentekenbewijs
Factuur
Aflevering

Factuur

Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie inzake de factuur en de betaling.

 

Tijdens de aflevering overhandigd

De factuur (bv autofactuur, meerwerkfactuur, aanbetalingsfactuur) wordt tijdens de aflevering aan u overhandigd. De opbouw van de factuur is gelijk aan die van de koopovereenkomst. Daarom kunt u aan de hand van de koopovereenkomst de auto betalen. Heeft u vragen over de factuur, het factuurbedrag of wenst u een specifieke factuurdatum, bijvoorbeeld in verband met de BTW verrekening of investeringsaftrek (een en ander uiteraard binnen de wettelijke toegestane mogelijkheden), dan kunt u contact op nemen met onze verkoopondersteuning.

 

Betaling

Wij verzoeken u vriendelijk de betaling tijdig te regelen. Voor ons is het prettig als u het factuurbedrag of ingeval van financiering een eventuele aanbetaling, per (elektronische) bankoverschrijving naar onze Raborekening overmaakt.U kunt eventueel ook per PIN betalen. Indien u een aantal werkdagen voor aflevering uw bank verzoekt uw PIN-limiet eenmalig te verhogen (indien uw saldo dit uiteraard toelaat), kunt u de auto per PIN afrekenen. Let op, dit geldt niet voor creditcards!

 

U kunt ook contant betalen. U ontvangt van ons dan een betalingsbewijs. Let op, indien u meer dan € 15.000 contant betaalt, zijn wij wettelijk verplicht deze betaling te melden bij het MOT (Meldpunt Ongebruikelijke Transacties)!

 

Wij verzoeken u vriendelijk de betaling tijdig te regelen. Het factuurbedrag dient voor aflevering van de auto zichtbaar op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Betalingsbewijzen, overschrijvingen, berichten van de bank (telefonisch, per fax of anderszins) zijn niet rechtsgeldig en dienen derhalve niet als bewijsmateriaal voor een overboeking.

 

Indien het factuurbedrag niet zichtbaar op onze bankrekening is bijgeschreven, mogen wij uw auto helaas niet afleveren!