Wij passen cookies to voor de beste gebruikerservaring. Als u verder van deze website gebruik maakt, nemen wij aan dat u toestemt hierin.

Historie van Van de Weem Automobielbedrijven

In 1973 startte Sjef & Thea van de Weem een automobielbedrijf aan de Breestraat te Sint Anthonis. Zij legden daarmee de eerste bouwsteen van Automobielbedrijven Van de Weem. Het autobedrijf richtte zich in eerste instantie op het merk Citroën. Tegenwoordig opereert Van de Weem Sint Anthonis als universeel autobedrijf waar alle merken welkom zijn. Daarnaast is er een Texaco tankstation met shop.

Eind 1986 breidde Van de Weem uit naar Venray; een bestaand universeel autobedrijf werd daar overgenomen. Niet lang daarna, in maart 1988, werd Van de Weem officieel Citroën dealer voor Venray en omstreken. Het bedrijf aan de Henri Dunantstraat werd na een aantal jaren te klein, daarom werd in 1995 begonnen met de bouw van een nieuw pand op industrieterrein Keizersveld te Venray. In 2015 werd Van de Weem Venray naast Citroën dealer ook officieel Nissan dealer voor Venray en omstreken. In 2017 is daar zowel het Opel dealerschap alsmede een Euromaster vestiging aan toegevoegd.

 

Sinds 2020 is Van de Weem erkend reparateur van Citroën, Opel en Nissan en is het ook een James Autoservice.